FOCUS ACADEMY Е ПЛАТФОРМА ЗА

СПОДЕЛЯНЕ НА ЗНАНИЕ И ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ
ОН-ЛАЙН ОБУЧЕНИЯ

Нашите обучения ще ви помогнат да подобрите своите лични и професионални знания и умения. Ако търсите нова работа или искате повишение или започвате собствен бизнес Focus Academy е вашият начин да станете по-добри в това, което правите, да научите нови неща и бъдете независими.

КАКВО ДА НАПРАВИТЕ, ЗА ДА 

УЧИТЕ ВЪВ FOCUS ACADEMY

Изберете си обучение

Разгледайте нашия каталог с обучения и изберете това, което ви интересува. С нас можете да учите навсякъде, по всяко време.

Focus Academy - Обучения Focus Academy - Преглед на обучение
Focus Academy - Регистрация Focus Academy - Преглед на регистрация

Регистрирайте се

След като изберете обучение, единственото, което трябва да направите, е да се регистрирате с имейл и да започнете да учите. Ако обучението е платено, на този етап ще трябва да платите и обявената такса.

Изпит

Всяко обучение завършва с изпит, като можете да повторите изпита колкото пъти е необходимо, но задължително трябва да постигнете 80% верни отговори, за да го преминете успешно.

Focus Academy - Обучения Focus Academy - Преглед на обучение
Focus Academy - Обучения

Сертификат

Вече можете да свалите вашия сертификат в .jpeg формат и да се похвалите с него. Ние пазим база данни с всички издадени сертификати и уникалните им номера и ще можем да потвърдим автентичността на сертификата, ако е необходимо.