Какво е Focus Academy

Focus Academy е платформа за споделяне на знание и висококачествени он-лайн обучения, които ще ви помогнат да подобрите своите лични и професионални знания и умения. Ако търсите нова работа, искате повишение или започвате собствен бизнес Focus Academy е вашият начин да станете по-добри в това, което правите, да научите нови неща и бъдете независими.

Обученията

Обученията, които ще намерите в платформата са безплатни или платени. Част от обученията предлагаме безплатно, защото вярваме, че всеки трябва да има достъп до качествено учебно съдържание, и по този начин искаме да дадем нашия принос за изграждането на по-справедливо и устойчиво общество. Независимо дали обучението е платено или безплатно, ние няма да правим компромис с качеството и ще ви предлагаме най-доброто!

Екипът

Обученията, които ще намерите при нас, са разработени от експерти с голям практически опит или от наши партньори – организации с безспорна репутация и са съобразени с приложимите стандарти за качество и проверени от специалисти по съответното съдържание.